Jobberbjudanden

Vi har över 250 grymma ServiceNow-experter runt om i Europa och vår ambition är att bli ledande även i Sverige! Vi söker nu en arkitekt som vill utvecklas med oss i Sverige och i plattformen ServiceNow!

Sök tjänsten redan idag!

Vi har många spännande projekt på gång och för att möta en ökad efterfrågan så räknar vi med att rekrytera ett flertal nya medarbetare den närmsta tiden. Det är dags för oss att ta nästa steg i utvecklingen mot digitalisering och automation. Vi har valt att satsa på plattformen ServiceNow för att kunna hjälpa våra kunder med deras automatisering.
Just nu fokuserar vi framför allt på att hjälpa kunder tillbaka till grunderna med ITSM och ITOM för skapa ordning och reda (CSDM) och självklart HRSD, CSM, ITBM, ITSM, Appar (agineo har Elite status på samtliga workflows) och integrationer. Vi ska också bli riktigt bra på Machine Learning, Virtual Agents och Artificial Intelligence.
För oss är det viktigt med individuell utveckling då vi tror det bygger starka team och nöjdare kunder. Vi är inte rädda för att tänka nytt eller prova nya lösningar och strävar alltid efter att lära oss mer och utmana oss själva, våra kunder och marknaden. Antalet certifieringar inom agineo är ovanligt högt vilket borgar för såväl hög kompetens men också satsningar på dig som individ för att vi skall kunna bibehålla detta.
Vi söker nu nya medarbetare till agineo som vill något mer med sin egna utveckling, här har du platsen att utvecklas till det du vill inom ServiceNow!
Tillsammans arbetar du och dina kollegor i agila team med hög kompetens, ett genuint eget intresse och humor. Samverkan och drivet att tillsammans lyckas, är en del i vår leverans.

Arkitekt (män/kvinnor/hbtq)

Om rollen

Som arkitekt hos oss arbetar du oftast i team-leveranser mot kund men även som individuell specialist. Du är starkt involverad i en tidig fas för att skapa insikter om de affärsmässiga förutsättningarna, befintligt IT-landskap och informationsflöden. I rollen ingår det att arbeta självständigt men även att leda möten. Din uppgift är att framgångsrikt driva lösningar i mål tillsammans med olika typer av kunder i olika branscher. Du arbetar med kompetenta kollegor där ni tillsammans formar en effektiv informationslösning vilket är en förutsättning för att skapa ett bestående datadrivet arbetssätt hos kunden.

En ökad komplexitet inom våra kunders IT-miljöer ställer höga krav på våra specialistkompetenser. Även våra produktpartners kräver att vi håller oss uppdaterade om deras teknologier. Därför är det viktigt för oss att ge dig möjlighet att löpande utbilda och certifiera dig inom relevanta områden för att behålla eller öka ditt marknadsvärde.

Om dig

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att verka som arkitekt samt relevant högskoleutbildning eller någon specialinriktad utbildning inom området. Du bör ha erfarenhet av både on-prem och cloud-baserade miljöer. Du har förmåga att lyssna och ta till dig kundens behov men är också en god kommunikatör som kan övertyga och skapa enlighet runt en lösning i en utvecklargrupp och bland sponsorer.

Du har erfarenhet av flera olika moderna arkitekturer och lösningar för Databaser, Data, Integrationsplattformar och Analysplattformar. Du har även förståelse för olika typer tvingande regelverk och affärslogik som är relevanta för våra kunders verksamheter. Har du dessutom erfarenhet av olika typer av utvecklingsspråk samt god vana av att arbeta med agila metoder så är det ett plus. Du behärskar affärsmässig svenska och engelska i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen tror vi att du har kunskap inom några av nedanstående tekniska plattformar, lösningsmönster, verktyg och branscher:

  • Cloud-plattformar
  • ServiceNow eller motsvarande plattformar
  • Du är en självklar roll och medverkan i vårt Product Line team som spänner över hela ServiceNow´s plattform och samtliga applikationer inklusive de som vi på agineo har utvecklat, underhåller och säljer på ”ServiceNow App Store”
  • Intresse för Machine learning och AI

Om agineo

agineo är ett specialistföretag inom digitalisering och automatisering inom cloudplattformen ServiceNow. Vi hjälper företag att utveckla och förvalta sin digitalisering av verksamhetsområden tvärfunktionellt genom optimerade arbetsflöden och processer. Vi arbetar antingen under eget projektansvar eller som expertförstärkning i uppdragsgivarens organisation.

2023 vann vi ServiceNow EMEA partner för året (customer service workflow) CSM och är topprankade inom ServiceNow i Europa. Det har vi blivit genom att prioritera våra anställdas välbefinnande, personliga tillväxt och företagskultur och med tydligt fokus på ServiceNow och hur agineo hjälper våra kunder att blir framgångsrika med sin ServiceNow investering. Antalet certifieringar inom agineo är ovanligt högt vilket borgar för såväl hög kompetens men också satsningar på dig som individ för att vi skall kunna bibehålla detta.

På agineo värdesätter vi en balans mellan arbete och privatliv och erbjuder flexibla arbetsarrangemang. Genom att erkänna vikten av personliga åtaganden ser vi till att anställda kan upprätthålla en hälsosam balans mellan sitt yrkesliv och privatliv.

Dessutom främjar vi en positiv och inkluderande kultur och uppmuntrar öppen kommunikation och feedback, vilket gör att anställda känner sig hörda och värderade. Genom regelbundna firanden av individuella och teamprestationer skapas vi en kultur av uppskattning och samhörighet.

Din ansökan

Vänligen skicka dina detaljerade ansökningshandlingar med angivande av ditt tidigaste startdatum och dina löneförväntningar till jobs@agineo.se.

Kontaktperson: Staffan Hasselrot

agineo Sweden AB
Torshamnsgatan 39
164 40 Kista, Sverige