Karriär

Var med och forma framtidens jobb.

Din karriär hos agineo

Med över 30 års erfarenhet i bagaget är agineo den största oberoende partnern till plattformsleverantören ServiceNow på den nordiska och tysktalande marknaden.

Som specialist på hantering av företagstjänster utvecklar agineos experter affärsprocesser för kända kunder och implementerar dem på mjukvarusidan. Hela Materna-koncernens breda teknikkompetens, fördelad på över 3 700 anställda, står till förfogande. För att vårt team ska bli ännu bättre söker vi regelbundet nya administratörer, applikationsutvecklare, konsulter, arkitekter, verksamhetsutvecklare och praktikanter. Vi finns på två orter i Sverige, tio orter i hela Tyskland och på ett ställe i Schweiz. Allt detta tillsammans.

Vårt varumärkes-DNA

Söker du nya utmaningar? Är du beredd att jobba självständigt med krävande och varierande arbetsuppgifter? Då är du välkommen till agineo. Här finns många olika typer av jobb, på många plan och inom olika områden. Var med och ta fram nya spännande projekt tillsammans med oss.

Professionalism

Hos oss blir du en del av en gemenskap bestående av mer än hundra ServiceNow-specialister fördelade lite varstans i Sverige, Tyskland och över hela världen.

Personlig kompetensutveckling

Du får möjlighet att utveckla din potential i spännande kund- eller utvecklingsprojekt. Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av möjligheter till vidareutbildning.

Gemenskap

Kollegialt inflytande, gott samarbete och en vänlig, öppen arbetsatmosfär präglar vår gemenskap.
0

anställda

0 år

Ø anställningstid

0 år

Ø ålder

0 %

praktikanter och studenter

agineo – karriär hos oss

Spännande ServiceNow-projekt

agineo hör till en av de ledande leverantörerna på plattformen ServiceNow på den nordiska och tysktalande marknaden. Vi hjälper våra kunder med alla viktiga koncept-, ledning, införande utveckling och förvaltning av plattformen ServiceNow. Hit hör exempelvis att utveckla innovativa appar och mallar baserade på ServiceNow-plattformen eller med tekniska CMDB AixBOMS.

Arbetsteamet – en framgångsfaktor

Vår företagskultur präglas av laganda, öppna dörrar och korta beslutsvägar. Projektteamen utvecklar på egen hand innovativa lösningar för våra kunder. Som en i teamet har du möjlighet att göra skillnad i våra projekt och kontinuerligt vidareutveckla dig. Vår samlade erfarenhet från mer än 2 000 projekt garanterar hög kundnöjdhet och förmedlar en känsla av framgång i hela teamet. Den gemensamma fikarasten har nästan blivit tradition och främjar sammanhållning, meningsutbyte och vidareutveckling hela laget runt.

agineo var en av de framstående arbetsgivarna under 2021

Teknikmagasinet CHIP und GreatJobs testade 2021 de främsta arbetsgivarna inom IT-branschen. I båda testen 2021 lyckades agineo hävda sig på ett övertygande sätt mot en stark konkurrens. I en studie, utförd av CHIP und GreatJobs, framstår agineo som en av de främsta arbetsgivarna inom IT-branschen. Nästa utmärkelse som topparbetsgivare inom IT-rådgivning följde bara en månad senare – med ett testresultat på 83 %, vilket var över genomsnittet för branschen.

Agineo en av de bästa arbetsgivarna bland små och medelstora företag även 2022

Redan i början av 2023 lyckades man komma etta i studien ”TOP Arbeitgeber für IT-Jobs 2022” och belönades med det aktuella testmärket. I år kan vi lägga till ytterligare ett pris: Förra året, 2022, hamnade agineo på första plats i tyska rankingen av de bästa arbetsgivarna bland små och medelstora företag, utförd av Great-Jobs.org, och det med en uppfyllelsegrad på 95 procent. Tre aspekter granskades, nämligen organisation och processer, öppenhet och personalbedömningar.

Erfarenheter – läs vad våra medarbetare säger

Dina fördelar med en karriär hos agineo

Riktiga ServiceNow-proffs ska ha bra förmåner. Hos agineo har du därför tillgång till ett brett utbud av intressanta förmåner som du kommer att ha ytterligare nytta av i din IT-karriär.

För att du ska få en så optimal start som möjligt kommer du att få lära känna erfarna kollegor som snabbt och tryggt kommer att introducera dig i arbetet som en del av mentorskonceptet. En platt organisation med öppna kommunikationskanaler där man duar varandra gör det lätt att komma in i teamet. Du kan anpassa dina arbetsuppgifter efter dina egna personliga behov tack vare individuellt utformade arbetsscheman samtidigt som du har friheten att själv driva de frågor du tycker är viktiga. Naturligtvis erbjuder vi även högkvalitativa utbildningar och vidareutbildningsprogram – bland annat specialistutbildningar inklusive certifieringar, metodutbildningar, soft skills-kurser och mycket annat.

Givetvis har du också förmåner som tjänstepension, företagshälsovård, företagsidrott, personalcykel och specialerbjudanden från många samarbetspartners. Att vara en del av Materna-koncernen innebär också att nya perspektiv ständigt öppnas när det gäller fler spännande IT-projekt.

Börja din karriär hos Europas ledande partner för ServiceNow. Bli en del av vår framgångssaga!

Karriär

Har vi lyckats övertyga dig? Skicka då in din jobbansökan. Vi ser fram emot att få lära känna dig. Välj bland följande lediga tjänster och mejla dina ansökningshandlingar till jobs@agineo.se. Du kan också skicka en ansökan till oss på eget initiativ. Vi hör av oss så fort vi kan. Hur vi behandlar dina personuppgifter när du söker jobb hos oss kan du läsa om i detta dokument.

Läs mer om en karriär hos agineo

Vill du veta mer om våra utbildnings- och traineeprogram? Här hittar du mer information om vilka möjligheter du har att börja din karriär hos agineo.

Trainee

Kontakt

Staffan Hasselrot

agineo SE