Jobberbjudanden

Vi är topprankade som ett av ServiceNow ledande konsultbolag i Europa med Elite status på flera områden. Hos oss ansvarar du själv för din arbetstid, har stor påverkan på dina uppdrag och din egna utveckling.

Tillsammans arbetar du och dina kollegor i agila team med hög kompetens, ett genuint eget intresse och utveckling. Samverkan och drivet att tillsammans lyckas, är en del i vår leverans.

Utvecklare (män/kvinnor/hbtq)

I rollen…

som Now-utvecklare på agineo arbetar du nära våra kunder för att hjälpa dem i deras digitala transformation. Du löser problem, skapar och bygger flöden, scriptar och hugger in på user stories och framtagna kravunderlag.

Du triggas av att utvecklas i kreativa, agila och engagerade team där ni sätter er in i kundens problem och utmaningar för att kunna bidra till en riktigt bra leverans. Du är nästan nördigt intresserad av teknik och har fattat Nows tankar med att utveckla enkelt och smart.

För att lyckas i rollen tror vi har du har följande erfarenheter med dig:

  • Erfarenhet i ServiceNow plattformen
  • Erfarenhet av att arbeta eller utveckla i HTML, CSS, JavaScript
  • ServiceNow certifieringar så klart
  • Är proaktiv och kommer med förslag på lösningar inom de projekt du arbetar i
  • Flytande svenska och engelska språkkunskaper, i tal och skrift

Om agineo

agineo är ett specialistföretag inom digitalisering och automatisering inom cloudplattformen ServiceNow. Vi hjälper företag att utveckla och förvalta sin digitalisering av verksamhetsområden tvärfunktionellt genom optimerade arbetsflöden och processer. Vi arbetar antingen under eget projektansvar eller som expertförstärkning i uppdragsgivarens organisation.

2023 vann vi ServiceNow EMEA partner för året (customer service workflow) CSM och är topprankade inom ServiceNow i Europa. Det har vi blivit genom att prioritera våra anställdas välbefinnande, personliga tillväxt och företagskultur och med tydligt fokus på ServiceNow och hur agineo hjälper våra kunder att blir framgångsrika med sin ServiceNow investering. Antalet certifieringar inom agineo är ovanligt högt vilket borgar för såväl hög kompetens men också satsningar på dig som individ för att vi skall kunna bibehålla detta.

På agineo värdesätter vi en balans mellan arbete och privatliv och erbjuder flexibla arbetsarrangemang. Genom att erkänna vikten av personliga åtaganden ser vi till att anställda kan upprätthålla en hälsosam balans mellan sitt yrkesliv och privatliv.

Dessutom främjar vi en positiv och inkluderande kultur och uppmuntrar öppen kommunikation och feedback, vilket gör att anställda känner sig hörda och värderade. Genom regelbundna firanden av individuella och teamprestationer skapas vi en kultur av uppskattning och samhörighet.

Din ansökan

Vänligen skicka dina detaljerade ansökningshandlingar med angivande av ditt tidigaste startdatum och dina löneförväntningar till jobs@agineo.se.

Kontaktperson: Staffan Hasselrot

agineo Sweden AB
Torshamnsgatan 39
164 40 Kista, Sverige